O proizvodu

Kako bi smo se na zahtevnom tržištu današnjice pozicionirali kao pouzdan partner naših kupaca i istovremeno obezbedili visok kvalitet i pouzdanost naših proizvoda, u proizvodnji koristimo najkvalitetnije materijale kao što je sertifikovani mleveni kameni agregat u tri različite frakcije proizvođača „MEGALIT-ŠUMNIK“ iz Raške, cement tip 42,5R proizvođača TITAN Kosjerić i CRH Popovac, kao i aditive i boje za beton proizvođača MC Bauchemie iz Nemačke.

Holand 20/20 - 6cm | Vatimex d.o.o

Holand 20/20 - 6 cm

Izuzetno elegantan model pogodan za popločavanje kako velikih tako i manjih površina. Takođe, pogodan je i za kombinovanje sa modelom Holand 20/10. Omogućava čitav spektar interesantnih rešenja u kombinovanju različitih boja. Idealan za pešačke zone, biciklističke staze i lak motorni saobraćaj.

Holand 20/10 - 6cm | Vatimex d.o.o

Holand 20/10 - 6 cm

Ovaj oblik daje velike mogućnosti kombinovanja pri slaganju elemenata, kako samostalno tako i u kombinaciji sa Holand 20/20. Široka paleta boja daje dodatne mogućnosti i maksimalnu kreativnu slobodu pri projektovanju parternog uređenja. Namenjena je za pešačke zone, biciklističke staze i lak motorni saobraćaj.

Behaton Duplo T - 8cm | Vatimex d.o.o

Behaton "Duplo T" - 8 cm

Odlike behatona ovog oblika je odličan sistem uklapanja jedinica i njihova povezanost, kod koga jednu ploču opšivaju četiri bočne, čime se postiže izuzetna stabilnost popločanih površina. Velika funkcionalnost, dugotrajnost i osećaj udobnosti pri korišćenju, čine ga idealnim za popločavanje površina sa frekventnim saobraćajem i teškim motornim saobraćajem.

Bastenski ivicnjak 7/20 - 50 cm | Vatimex d.o.o

Baštenski ivicnjak 7/20-50 cm

Ivičnjak za prilazne staze i trotoare izuzetne čvrstoće pre svega namenjen za pešačke zone, biciklističke staze i lak motorni saobraćaj.

Betonska cev fi 300 | Vatimex d.o.o

Betonske cevi Ø300

Betonske mikroarmirane i nearmirane cevi unutrašnjeg prečnika 300mm, debljine zida 45mm i dužine 1000 mm namenjene za izradu propusta i drenažnih kanala. Izrađene od mlevenog kamenog agregata, odlikuju se izuzetnom čvrstoćom.

Betonska cev fi 500

Betonske cevi Ø500

Betonske mikroarmirane i nearmirane cevi unutrašnjeg prečnika 500mm, debljine zida 50mm i dužine 1000 mm namenjene za izradu propusta i drenažnih kanala. Izrađene od mlevenog kamenog agregata, odlikuju se izuzetnom čvrstoćom.

Betonska cev fi 1000

Betonske cevi Ø1000

Betonske mikroarmirane i nearmirane cevi unutrašnjeg prečnika 1000mm, debljine zida 100mm i dužine 1000 mm namenjene za izradu propusta i drenažnih kanala. Izrađene od mlevenog kamenog agregata, odlikuju se izuzetnom čvrstoćom.

Početak